Main Content

Fanúšik sa rozhovoril o McGregorovom bláznení s jeho telefónom

piatok, 15. marec 2019 12:12 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: TASR

Iba pred pár dňami svet zastihla správa, že najväčšia hviezda svetového MMA, Conor McGregor, bola zatknutá kvôli rozbitiu a následnej „krádeži“ telefónu jedného z fanúšikov. Poškodený sa rozhodol, že o celej situácii, po ktorej bol McGregor vzatý do väzby, verejne prehovorí.

Portál TMZ Sports vyspovedal muža, ktorému údajne Connor McGregor zobral, rozbil a následne ukradol telefón v hodnote 1000 dolárov, čoho dôsledkom bola superhviezda zatknutá a následne prepustená na kauciu vo výške 12 500 dolárov.

Ahmed AbdirzakVeľkej Británie v rozhovore uviedol, že keď McGregora uvidel, chcel si ho odfotiť. Conor sa k nemu mal údajne priblížiť s tým, že mu chce potriasť pravicou. Poškodený ďalej hovorí, že v momente, kedy si mali podať ruky, ho McGregor pritiahol k sebe, zobral mu telefón a začal ho ničiť. Ahmed žiadal o jeho navrátenie, ale proti boli aj Conorovi ochrankári.

Svetoznámy Írsky bojovník si mal mobil vložiť do vrecka, popritom sa smiať a následne naskočiť do čakajúceho vozidla. Ahmedovi nie je ani tak ľúto telefónu, ako obsahu v ňom, ktorý sa mu už pravdepodobne nikdy nepodarí získať späť. V blízkej dobe by malo byť svetu k dispozícii aj video zachytávajúce celú situáciu. McGregor sa pred súd postaví 10. apríla. Uvidíme, aký trest ho bude čakať iba 5 dní po tom, čo mu vyprší suspendácia po vyčíňaní na turnaji UFC 229.