Main Content

Raper Majk Spirit pre Šport7.sk: Šport je jeden z najlepších vynálezov ľudstva

streda, 13. marec 2019 12:33 | Autor: Jakub Vaverka

Majk Spirit
Majk Spirit | zdroj: Instagram Majk Spirit

Rozhovor s komikom Joe Trendym sa medzi vami tešil pomerne veľkej obľube, preto sme sa rozhodli v debatách s „nešportovcami“ pokračovať. Najnovšie sme vyspovedali slovenského rapera Majka Spirita, športového fanúšika, ktorý v minulosti chytával za mládežnícky tím bratislavského Slovana.

Civilným menom Michal Dušička mal k futbalu blízko odmalička. Nastupoval za mládežnícke mužstvá Slovana Bratislava a medzi troma žrďami rástol talentovaný gólman. Nakoniec uňho ale zvíťazila hudba a zaradil sa medzi hviezdy slovenského rapu, či celkovo hudobnej scény.

Na šport ale nikdy nezanevrel, netají sa podporou španielskeho futbalového giganta FC Barcelona, slovenských reprezentácií v každom športe, no predovšetkým Slovákov, ktorí robia našej malej krajine vynikajúcu reklamu vo svete.

Čo pre teba znamená šport?

Šport je jeden z najlepších vynálezov ľudstva.

Ľutoval si niekedy, že si skončil s futbalom?

Neľutujem ani jeden rok, ktorý som strávil ako futbalista. Svoje rozhodnutie skončiť s futbalom a venovať sa hudbe ale neľutujem.

Ktoré športové podujatie, čo si navštívil, ti utkvelo v pamäti najviac?

Najväčším zážitkom pre ma bolo El Clásico v Barcelone. Fanúšikovia tam spievali počas celého zápasu, boli to skutočne zimomriavky.

Ktorí slovenskí športovci podľa teba najlepšie reprezentujú Slovensko?

V posledných rokoch sú to pre mňa Peter Sagan, Dominika Cibulková a Matej Tóth.