Main Content

Nahnevaný Romelu Lukaku o médiách: Nikomu nebudem bozkávať zadok

streda, 6. marec 2019 11:25 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Romelu Lukaku je svetový útočník, ale treba priznať, že v tomto ročníku sa mu nedarí tak, ako tomu bolo v minulosti. Všimli si to aj britské médiá, ktoré v prebiehajúcej sezóne tohto Belgičana veľmi často a veľmi tvrdo kritizujú. Samotný strelec Manchestru United toho už má plné zuby.

Romelu Lukaku má toho dosť. 25-ročný belgický reprezentant, ktorý má skúsenosti z Anderlechtu Brusel, Evertonu, West Bromwichu Albion či Chelsea, už má plné zuby ostrej kriky na jeho adresu. Slová hráča Manchestru United priniesol jeden z britských plátkov ​Daily Express. „Som nábožensky založený človek a Boh hovorí, aby sme vždy druhým odpustili. Ja ale nezabúdam.“

„To je dôvod, prečo niektorým médiám nevenujem pozornosť, dokonca sa na ich členov ani nepozriem. Viem, že niekedy za to platím cenu, ale je mi to jedno. Jeden reportér dokonca povedal – Zaplať pán Boh za to, že matka Romelua Lukakua nemala tretie dieťa. Viete si to predstaviť?“ soptil Romelu.

„Nebudem bozkávať nikoho zadok, len preto, aby ma mali radi. Samozrejme, záleží do na konkrétnom médiu. Sú tu plátky, čo číta prakticky každý a píšu si, čo chcú,“ zakončil Romelu Lukaku. Faktom síce je, že tento Belgičan nemá v tomto ročníku takú formu, ako by sa očakávalo, ale na druhej strane, kritika, ktorá sa na jeho plecia v posledných mesiacoch zosunula, nie je tak úplne fér.