Main Content

TRANSFER NEWS (6.3.): Paulo Dybala do Manchestru United?

streda, 6. marec 2019 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chilwell vo svetovom rekorde?

The Telegraph informuje, že Manchester City chce v letnom transferovom okne urobiť z talentovaného obrancu Leicestru City Bena Chilwella najdrahšieho obrancu futbalovej histórie. Líšky by na odchode 22-ročného beka mohli zarobiť približne osemdesiat miliónov libier.

Verratti sa nikam nechystá

Taliansky stredopoliar Marco Verratti, ktorý bol viackrát spájaný s odchodom z Parížu Saint-Germain v rozsiahlom rozhovore povedal, že by nemal problém s tým, aby ostal v Parku Princov do konca svojej kariéry. „Ak bude klub chcieť, môžem tu ostať do konca aktívnej činnosti.“

Rodgers chce človeka zo Celticu

Nový tréner Leicestru City Brendan Rodgers chce, aby mu klub vybavil príchod jeho spolupracovníka zo Celticu Glasgow Leeho Congertona, ktorý má v Glasgowe na starosti prestupovú politiku. Informácie priniesol The Telegraph.

SMS na lane ACM

AC Miláno už v predstihu plánuje letné posilnenie kádra, pričom jedným z hráčov, ktorí by mohli po ročníka na San Siro prísť je srbský stredopoliar Sergej Milinkovič – Savič z rímskeho Lazia. Túto správu priniesol portál Calciomercato.

Dybala do Manchestru United?

Bulvárny denník The Sun píše, že Manchester United zvažuje letnú kúpu argentínskeho útočníka Paula Dybalu, ktorý by sa mohol stať nástupcom kritizovaného belgického zakončovateľa Romelua Lukakua. Juventus Turín možný odchod Dybalu nekomentoval.

Solari odísť nechce

Tréner Santiago Solari si uvedomuje, že Real Madrid je v kríze, že vypadol z Ligy majstrov a prehral štyri domáce zápasy za sebou, ale tento kormidelník aktuálne nemá ani v najmenšom úmysle klub zmietajúci sa v problémoch opustiť.