Main Content

Škriniar vraj nie je na predaj. Napriek tomu sa hovorí o favoritoch na jeho získanie

utorok, 15. január 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo)
Paulo Dybala a Milan Škriniar (vpravo) | zdroj: TASR

Slovenský obranca Milan Škriniar je stále v hľadáčiku niekoľkých európskych veľkoklubov. Inter Miláno ho predať nechce, ale viacero gigantov zaňho pripravuje astronomickú čiastku.

Tréner Interu Miláno Luciano Spalletti po víkendovom kole Serie A jednoznačne deklaroval, že nikto si momentálne nemôže dovoliť kúpiť slovenského obrancu Milana Škriniara. Nič to ale nemení na tom, že prestupových špekulácií okolo 23 – ročného stredného obrancu je stále viac ako dosť.

„Favoritom na získanie tohto Slováka je anglický klub Manchester United. V tesnom závese čakajú nemecký majster Bayern Mníchov a víťaz Európskej ligy Atlético Madrid,“ informujú novinári z Talianska z Anglicka.

„Inter v tejto chvíli pôsobí dojmom, že Milana Škriniara v zimnom prestupovom období nepredá za žiadnu čiastku,“ píše sa v originálnom znení článku. Niekdajší obranca MŠK Žilina či Sampdorie Janov vraj nezmení dres za menej ako osemdesiat miliónov eur.

Portál Goal.com sa v závere vrátil aj k výbuchu nášho stopéra na sociálnej sieti Instagram, o ktorom sme písali v tomto článku (odkaz aj nižšie). „Mladý Slovák minulý týždeň vybuchol na sociálnej sieti. Nič to nemení na tom, že si vybudoval reputáciu jedného z najnádejnejších stredných obrancov.“