Main Content

TRANSFER NEWS (15.1.): Higuaín chce opäť pracovať so Sarrim

utorok, 15. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gonzalo Higuaín
Gonzalo Higuaín | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea chce Paredesa

Leandro Paredes, ktorý podáva výborné výkony v drese ruského klubu Zenit Petrohrad, by mohol v londýnskej Chelsea nahradiť španielskeho záložníka Cesca Fabregasa. Paredes vraj bude Modrých stáť štyridsať miliónov eur.

Juventus nezíska Pogbu

Informácie o tom, že by mal taliansky majster Juventus Turín získať do svojich radov bývalého hráča Paula Pogbu sa momentálne nezakladajú na pravde. Francúza vraj Manchester United späť do Serie A nepustí.

Dembélé do čínskej ligy

Belgický reprezentant Moussa Dembélé je krôčik od odchodu z Tottenhamu Hotspur. Dembélé sa údajne už stihol dohodnúť na podmienkach kontraktu s Guangzhou Evergrande, ktorý hrá najvyššiu ligu v Číne.

Kagawa neodchádza do Bordeaux

Vedenie nemeckého klubu Borussia Dortmund dementovalo informácie o tom, že skúsený japonský reprezentant Shinji Kagawa odchádza do francúzskej Ligue 1, kde sa vraj mal dohodnúť na kontrakte so Girondins de Bordeaux.

Dabour do Liverpoolu?

Moanes Dabour z nemeckého RB Lipsko je na odchode z tohto klubu, ale údajne čaká na to, že mu pošle ponuku Liverpool. Dabour bol spájaný s prestupom do anglickej Premier League už neraz, ale zatiaľ k tomu nedošlo.

Higuaín chce robiť so Sarrim

Skúsený taliansky tréner Fabio Capello prehlásil, že v tejto chvíli je očividné, že argentínsky útočník Gonzalo Higuaín, ktorý je na hosťovaní v AC Miláno z turínskeho Juventusu, by chcel obnoviť svoju spoluprácu s koučom Mauriziom Sarrim, ktorý vedie Chelsea. Obaja sa stretli v Neapole.

Koulibaly je spokojný

Tréner talianskeho klubu SSC Neapol Carlo Ancelotti sa vyjadril k špekuláciám okolo obrancu Kalidoua Koulibalyho. Skúsený kormidelník povedal, že ospevovaný senegalský reprezentant je pod sopkou Vezuv šťastný.