Main Content

Vlhová na adresu Shiffrinovej: "Ťaháme sa navzájom"

sobota, 22. december 2018 16:08 | Autor: TASR

Petra Vlhová
Petra Vlhová | zdroj: TASR

Courchevel 22. decembra (TASR) - Slovenská lyžiarka Petra Vlhová skončila v sobotnom slalome Svetového pohára v Courcheveli na druhom mieste, keď opäť nestačila iba na Mikaelu Shiffrinovú. Za víťaznou Američankou zaostala o 29 stotín sekundy, tretie miesto obsadila Švédka Frida Hansdotterová (+0,37 s).

Hodnotenie po pretekoch:

Petra Vlhová: "Na jednej strane som šťastná, že som na druhom mieste, pretože pódium je pódium. Som aj trošku sklamaná sama zo seba, lebo spodnú časť som mohla ísť ešte rýchlejšie. Stále počujem meno Shiffrinová, Shiffrinová, ale to ma práve posúva. Možno keby tu nebola, tak poľavím. Máme medzi sebou veľmi silný boj, myslím si, že sa ťaháme navzájom a posúvame naše limity," povedala Vlhová.

Mikaela Shiffrinová: "V týchto pretekoch som naozaj bojovala. Keď nájdem správny balans, môžem pustiť lyže. Vyšlo to. Je neuveriteľné, keď rozmýšľam o týchto číslach, ale nie je to moja motivácia. Najlepší pocit je, keď lyže fungujú a zažívam magické chvíle. Myslím iba na lyžovanie," dodala Američanka na webe ORF.