Main Content

Tomáš Deák má nového súpera: Whitney neplatil výživné a nepríde!

utorok, 13. november 2018 08:20 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Deák
Tomáš Deák | zdroj: Instagram

Tomáš Deák mal v sobotu v pražskej O2 Arene nastúpiť proti Američanovi Whitneymu, pričom porazenie tohto súpera ho mohlo katapultovať do UFC. Whitney ale do Česka nepríde a Slovák dostal narýchlo nového protivníka. 

Whitney bol bojovník so skúsenosťami z UFC, jeho bitka s Deákom bola plánovaná ako vrchol sobotného galavečera. Tento Američan ale do Prahy nepricestuje. Dôvodom sú dlhy, konkrétne nevyplatené výživné vo výške 19 000 dolárov, kvôli ktorému mu nebol vystavený pas na cestu zo Spojených štátov amerických.

O informáciách informovala oficiálna instagramová stránka Oktagon MMA. „Whitneyho manažment sa ospravedlňuje. Aj napriek časovej tiesni sa nám podarilo získať náhradu. Novým súperom Tomáša Deáka bude ambiciózny Cory Galloway,“ napísali na svojom profile.

K nemilým udalostiam sa na svojom Facebooku vyjadril aj samotný Tomáš Deák. Takže, nový súper oficiálne potvrdený. Bohužiaľ, Whitney je mimo hru, neplatil výživné a nepustili ho z USA. Ja som zmenu súpera ešte nikdy nezažil, ale všetko je raz po prvý raz,“ rozhovoril sa slovenský bojovník.

„Zápas však bude a to je pre mňa podstatné. Nezaujíma ma nič iné, iba nastúpiť a bojovať. Verím, že vyhrám,“ zakončil Deák. Golloway je hladný po zápasoch, pričom momentálne ťahá sériu troch víťazstiev. Faktom ale je, že kvalitatívne sa jedná o približne o polovicu (až viac) slabšieho súpera, akým mal byť Whitney.