Main Content

Antoine Griezmann otvorene: Snívam o získaní Zlatej lopty

štvrtok, 1. november 2018 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Francúzsky útočník Antoine Griezmann verejne prehlásil, že dúfa, že získa ocenenie Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu za kalendárny rok.

Úradujúci majster sveta s Francúzskom Antoine Griezmann otvorene hovorí o tom, že by rád vyhral Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu na svete. Počas roka triumfoval na Mundiale v Rusku, s Atléticom Madrid vyhral Európsku ligu a množstvom gólov či asistencií pravidelne potvrdzoval svoju vysokú úroveň.

„Snívam o tom, že vyhrám Zlatú loptu,“ rozhovoril sa kanonier Los Colchoneros pre americkú televíziu ​ESPN. „Nebojím sa to povedať. Snívam o tom, že vyhrám Zlatú loptu, Ligu majstrov a aj majstrovstvá sveta.“

„Snívam o veľa veciach. Snívam, že budem mať tri deti. Tieto sny ma motivujú, keď každé ráno vstanem z postele. Mám ciele, ktoré chcem dosiahnuť,“ vysvetlil francúzsky reprezentant, ktorý pred pár mesiacmi odmietol lukratívnu ponuku FC Barcelona.

Griezmannovi sa nepáčilo, keď bol spolu so svojimi krajanmi opomenutý v ankete FIFA The Best. „Nebolo to len o mne, bolo to všetkých Francúzoch. Nepochopím tomu a ani sa nesnažím. Bolo prekvapivé vidieť, že majstrov sveta nebrali do úvahy.“