Main Content

Neymar a FC Barcelona? Prehovoril kouč PSG!

nedeľa, 21. október 2018 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Pred pár dňami sa objavili informácie, ktoré tvrdili, že útočník Neymar by sa mohol vrátiť do Barcelony, z ktorej odišiel v lete 2017.

Pred pár dňami prišla španielska tlač s tvrdeniami, podľa ktorých sa chce Brazílčan Neymar vrátiť do FC Barcelona, odkiaľ v roku 2017 odišiel za rekordných 222 miliónov eur do Parížu Saint – Germain. Neymar vraj nie je v Ligue 1 šťastný a zápasy vo francúzskej najvyššej súťaži ho dostatočne nemotivujú.

Tréner Barcelony Ernesto Valverde pri otázke ohľadom Brazílčana povedal, že situáciu bližšie komentovať nebude, ale vylúčené nie je nič. „Momentálne nie je ani prestupové obdobie, nemôžem hovoriť o hráčovi iného klubu a o tom, čo sa môže stať za niekoľko mesiacov. Môže sa stať čokoľvek, i keď je to málo pravdepodobné. Neviem, uvidíme,“ povedal Španiel.

Teraz si zobral slovo Nemec Thomas Tuchel, kouč francúzskeho majstra. „Je október. Nemôžem hovoriť o Neymarovi alebo o tom, čo bude tento futbalista robiť v roku 2019,“ priniesla slová trénera PSG americká televízia ESPN.

„Má kontrakt, takže je zbytočné hovoriť o jeho budúcnosti,“ zakončil Tuchel, ktorý vzniknuté špekulácie okolo najdrahšieho futbalistu histórie označil za nepravdivé a vymyslené.