Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po obrate Slovana s Vladivostokom

utorok, 16. október 2018 22:38 | Autor: TASR

Vladimír Országh
Vladimír Országh | zdroj: TASR

Hokejisti Slovana Bratislava dosiahli v utorok štvrté víťazstvo v rade, keď otočili nepriaznivo vyvíjajúci sa zápas s Admiralom Vladivostok. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase:

Matúš Sukeľ, autor víťazného gólu Slovana: "Celú tretiu tretinu sme hrali dobre. Bolo jedno, kto dá víťazný gól, hlavne, že sme ho strelili. Myslím si, že sme si zaslúžili vyhrať za celý zápas. Mali sme zlý začiatok, hneď tri vylúčenia na našej strane, ale cítili sme, že to môžeme otočiť. Začali sme viac napádať, strieľať, vytvorili si šance a dali z nich góly. Máme ešte jeden zápas doma, verím, že nám vydrží šťastíčko, zvíťazíme a natiahneme sériu."

Vladimír Országh, tréner Slovana: "Dosiahli sme veľmi dôležité víťazstvo, ktoré bolo najmä o charaktere a bojovnosti. Teší nás, že sme to zlomili na našu stranu. V prvej tretine sa súper dostal do tempa presilovkami, ktoré sme mu darovali. Chýbal nám dôraz, ktorý naopak Admiral mal a ukázal nám ho tromi gólmi. V tretej tretine sme chceli niečo spraviť s výsledkom, viac sme sa tlačili do bránky, nútili hostí k chybám a dvomi gólmi sme to otočili. V závere sme mali aj šťastie pri šanciach súpera, brankár nás ale svojimi zákrokmi podržal. Bolo to víťazstvo charakteru, ubojovali sme to a to by mal byť náš 'trademark'. Dúfam, že sa budeme posúvať ďalej."

Sergej Svetlov, tréner Admiralu: "Celý zápas bol veľmi zaujímavý. Začali sme veľmi dobre, bohužiaľ, ten obraz hry sa zmenil, doplatili sme na vlastné chyby, ktoré súper využil vo svoj prospech a nakoniec zaslúžene vyhral. My musíme zapracovať na odstránení chýb."