Main Content

Stanovisko Juventusu ku kauze Ronaldo a znásilnenie

piatok, 5. október 2018 08:33 | Autor: Martin Gregor

Stanovisko Juventusu ku kauze Ronaldo a znásilnenie
Stanovisko Juventusu ku kauze Ronaldo a znásilnenie | zdroj: TASR, Twitter

Cristiano Ronaldo mal podľa nemeckého denníku Spiegel v roku 2009 znásilniť Američanku Kathrzn Mazorgovú. Hviezda Juventusu Turín však tieto obvinenia odmieta a jeho súčasný zamestnávateľ Juventus Turín zverejnil k celej kauze oficiálne stanovisko.  

Ronaldo sa mal znásilnenia dopustiť v roku 2009 v Las Vegas, pričom neskôr mal poškodenej zaplatiť za mlčanie 375 tisíc dolárov. Kauza sa však pred pár dňami dostala na povrch a právnik poškodenej chce dotiahnuť cely spor pred občianskoprávny súd v USA. Polícia v Las Vegas medzitým už začala vlastné vyšetrovanie.

Portugalská futbalová superstar však všetky obvinenia rezolútne odmieta a tvrdí, že Mayorgová sa chce len priživiť na jeho sláve.

Juventus Turín sa vzhľadom na tieto skutočnosti a tiež informácie o tom, že sponzori zvažujú rozviazanie zmlúv s Ronaldom, rozhodol vydať k celej kauze oficiálne stanovisko, ktore zverejnil na Twitteri:

,,Cristiano Ronaldo v posledných mesiacoch ukázal svoju profesionalistu a odchodlanie, korú oceňujú všetci v Juventuse. Udalosti údajne z obdobia pred takmer 10 rokmi nemenia tento názor, ktorý zdieľa každý, kto prišiel do kontaktu s tymto veľkým šampiónom.”