Main Content

Vráti sa Zlatan Ibrahimovič do Európy?

štvrtok, 4. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Zlatan Ibrahimovič je momentálne hráčom amerického Los Angeles Galaxy a dlho to vyzeralo, že jeho dvere do Európy sú definitívne zatvorené. Všetko by ale napokon mohlo byť inak.

Zlatan nedávno načal šiestu stovku gólov v profesionálnej kariére a aj napriek tomu, že sa narodil v roku 1981, v americkej Major League Soccer patrí medzi najlepších futbalistov. Očakávalo sa, že s aktívnou činnosťou skončí práve za morom, ale ako sa zdá, nemusí to byť tak úplne pravda.

Údajne vraj existuje možnosť, že sa viacnásobný najlepší strelec talianskej ligy vráti na starý kontinent. „AC Miláno sa zaujíma o Zlatana Ibrahimoviča, chce ho získať opäť,“ informujú talianske noviny Corriere dello Sport.

„Útočník Los Angeles Galaxy by sa návratu do talianskej Serie A nebránil. Ak by mu AC ponúklo šesťmesačný kontrakt, prijal by ho. Ibrahimovič sa totiž na konci kariéry chce vrátiť do svojho materského klubu Malmo FF,“ informujú talianski novinári.

„Ibra“ hral v Európe za Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus Turín, Inter Miláno, FC Barcelona, AC Miláno, Paríži Saint-Germain a Manchestri United. Všade, kde pôsobil patril medzi najväčšie hviezdy. Milánčania si uvedomujú, že jeho príchod by nemal iba futbalový, ale aj marketingový zmysel.