Main Content

Martin Dúbravka otvorene o kríze v Newcastli: Musíme byť k sebe úprimní

streda, 3. október 2018 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Slovenský brankár Martin Dúbravka to nemá s Newcastlom United v prebiehajúcom ročníku Premier League jednoduché. Prichádza prehra za prehrou a vo veľkom sa hovorí, že kouč Rafael Benitez by mohol opustiť klub. 

Newcastle United prvý raz v histórii prehral prvé štyri domáce zápasy sezóny. Z anglických profesionálnych líg sú The Magpies posledným klubom, ktorý v tomto ročníku pred vlastnými fanúšikmi ešte nedokázal zvíťaziť.

Nepriaznivú situáciu si uvedomuje aj slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorý je brankárskou jednotkou klubu zo St James´ Parku. „Musíme byť k sebe úprimní. Rozprával som sa s kapitánom Jamaalom Lascellesom, musíme dohodnúť schôdzku všetkých hráčov,“ cituje „Heca“ britský denník ​The Mail

„Sebadôveru nemáme na vysokej úrovni. Musíme si spoločne sadnúť, porozprávať sa a určiť si, akým smerom sa musíme vydať. Je potrebné, aby všetci hráči ťahali za spoločný koniec povrazu,“ myslí si odchovanec MŠK Žilina.

Vo veľkom sa špekuluje, že by klub mohol opustiť španielsky tréner Rafael Benitez. Aby toho nestačilo, najbližší zápas Straky odohrajú proti favorizovanému Manchestru United. „Hádam sa nám podarí získať nejaké body, to by bolo dobré. Bude to ale náročný zápas. Potrebujeme získať rovnakú formu ako v minulej sezóne. Máme za sebou náročné zápasy, ale mali sme získať nejaké body,“ zakončil reprezentant Slovenska.