Main Content

Odplaší nová zmluva Škriniara záujemcov o jeho služby?

utorok, 2. október 2018 10:45 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Calciomercato píše, že nová zmluva Milana Škriniara by mohla odplašiť záujemcov o jeho služby.

Milan Škriniar je v posledných dňoch opäť predmetom mnohých prestupových špekulácii.

Tie začali informáciami denníka Gazetta dello Sport, ktorý uviedol, že sa Škriniar ocitol v centre pozornosti Manchestru United, ktorý sa v úvode sezóny trápi v defenzíve. V Premier Leaguje sú aktuálne len štyri kluby, ktoré inkasovali menej gólov. Ćervení Diabli by chceli za slovenského reprezentanta ponúknuť už v zime 60 miliónov eur.

Následne sa začal Škriniar spájať aj s Barcelonou, ktorá vraj núka za jeho služby ešte o 25 miliónov eur viac. Zástupcovia 23-ročného stopéra sa už vraj stretli s predstaviteľmi katalánskeho giganta, aby rokovali o možnom prestupe.

Otázny je však postoj Interu Miláno, ktorý by mohol na kremenitom obrancovi výborne zarobiť, keďže zo Sampdorie Janov ho kúpil “len” za 23 miliónov eur. Nerazurri sa však podľa calciomercato.com skôr rozhodnú Škriniara v tíme udržať a preto mu pripravujú novú zmluvu, ktorej súčasťou by mala byť výkupná klauzula, ktorá by odohnala prípadných záujemcov o jeho služby.

Škriniar má aktuálne platný kontrakt do 30. júna 2022, no jeho platové podmienky nie sú hodné službám, ktoré poskytuje Interu. Slovák preto žiada nový kontrakt s ročným platom o výške 3 miliónov eur, čo je pre zaujímavosť desatina toho, čo dostáva Cristiano Ronaldo v Juventuse. Inter má však predstavu o jeho plate o čosi nižšiu.