Main Content

Prezident FC Barcelona prehovoril na tému Pogba: Rysuje sa prestup roka?

pondelok, 1. október 2018 11:12 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Barcelona (Koláž)
Paul Pogba, Barcelona (Koláž) | zdroj: TASR

Mnohé zdroja tvrdia, že pôsobenie Paula Pogbu v Manchestri United sa chýli ku koncu. Francúz je spájaný hlavne s Barcelonou. Teraz o celej veci prehovoril prezident FCB - José Maria Bartomeu.

Paul Pogba bol spájaný s FC Barcelona vo veľkom už v letnom prestupovom období, ale Manchester United si ho nakoniec udržal. Vzťah francúzskeho majstra sveta s portugalským trénerom Josém Mourinhom je však na bode mrazu a ostro sledovaný stredopoliar by vraj veľmi rád zamieril niekam inam.

K celej veci sa prvý raz rozsiahlejšie vyjadril prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu. „Čítam tieto špekulácie. Nie len o Pogbovi, ale o veľkom množstve hráčov. Väčšina tímov nechce svojich futbalistov predávať. Chcú rásť,“ prináša jeho slová denník the Times.

„Keď od agentov počujete, že je na trhu určitý hráč – nehovorím, že tento konkrétny hráč – ale všeobecne, niekedy zavolám ich CEO a opýtam sa ho, či je naozaj pravda, že ho chcú predať,“ pokračuje najmocnejší muž v FC Barcelona.

Bartomeu sa nevyjadril k tomu, či Katalánci pôjdu po Pogbovi v najbližšom prestupovom období. Španielske a anglické zdroje tvrdia, že Katalánci sú pripravení čakať do leta a následne by mohlo dôjsť k jednému z najväčších transferov za posledné obdobie.