Main Content

Mohamed Salah: Liverpool môže vyhrať Premier League aj Ligu majstrov

utorok, 18. september 2018 08:42 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

V uplynulom ročníku Liverpool skončil v TOP 4 Premier League a dokráčal do finále Ligy majstrov. Egyptský útočník Mohamed Salah si myslí, že tento rok môžu Červení rúbať ešte vyššie. 

Mohamed Salah je po minulej sezóne namotivovaný a nepochybuje o tom, že šance Liverpoolu na cenné trofeje sú vyššie, ako tomu bolo pred rokom. „Hrali sme proti tímom, ktoré boli kvalitné a dokázali sme sa dostať do finále. Môžeme to dokázať aj teraz,“ začal Egypťan pre France Football.

„Môžeme vyhrať Ligu majstrov. Dokonca, môžeme vyhrať nielen Ligu majstrov, ale aj Premier League. Nechcem na tím vytvárať tlak, ale podľa môjho názoru je možné všetko,“ myslí si jeden z najlepších futbalistov súčasnosti.

Jedno z tajomstiev úspechu The Reds tkvie v ofenzívnej spolupráci Mohameda Salaha, Sadia Maného a Roberta Firmina. „Sme priatelia, veľa sa medzi sebou rozprávame. V šatni sme spolu, panuje medzi nami veľká solidarita. Nezáleží na tom, kto skóruje.“

Salah si vo veľkom pochvaľuje aj spoluprácu s koučom Jurgenom Kloppom. „Od prvého dňa v klube sa ku mne správal ako k priateľovi. Hovorili sme spolu a vzniklo medzi nami silné puto. Každý sa pri ňom cíti dobre, vie ako zaobchádzať s hráčskou psychikou.“