Main Content

Adrien Rabiot na roztrhanie: Bijú sa oňho štyri európske veľkokluby!

utorok, 18. september 2018 08:29 | Autor: Jakub Vaverka

Adrien Rabiot
Adrien Rabiot | zdroj: TASR

Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot sa v uplynulých mesiacoch stal jedným z najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu. Získať ho chce hneď niekoľko veľkoklubov.

S pribúdajúcim časom je stále reálnejšie, že sa keď sa otvorí januárové transferové okno, francúzsky reprezentant Adrien Rabiot zmení dres. O možnom odchode tohto vysokého stredopoliara z Paríža Saint-Germain sa hovorilo už v lete, ale k ničomu konkrétnemu nakoniec nedošlo.

Záujem o Rabiota je naozaj veľký, potvrdzuje to britský denník ​Express. „Adriena Rabiota pozorne sleduje hneď niekoľko európskych veľkoklubov. Konkrétne sa jedná o Manchester City, Tottenham Hotspur, FC Barcelona a Juventus Turín.“

Predovšetkým Barcelona a Juventus boli blízko k jeho získaniu, ale PSG ho odmietlo predať. Rabiot, ktorý má iba 23 rokov, má posledný rok svojej zmluvy, pričom pred sezónou odmietol podpísať dvojročné predĺženie.

Kouč francúzskeho majstra Thomas Tuchel vidí celú vec jednoznačne. „Rabiotova budúcnosť je v jeho rukách, rozhodnutie je na ňom. Musí vedieť, či chce ostať s nami a pracovať ďalej alebo si vyberie novú výzvu.“