Main Content

Griezmann tvrdí, že je na úrovni Ronalda s Messim: Môžem byť ešte lepší

pondelok, 17. september 2018 16:47 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Antoine Griezmann si po poslednej sezóne verí a neobáva sa porovnávaní s Lionelom Messim a Cristianom Ronaldom. Myslí si, že sa im môže rovnať.

Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann sa nedostal do užšieho výberu FIFA na ocenenie The Best, avšak nepochybuje o tom, že patrí medzi najlepších futbalistov na svete. Francúz v uplynulej sezóne vyhral Európsku ligu a majstrovstvá sveta, bol oporou Rojiblancos a neváha sa porovnávať s kýmkoľvek.

27-ročný zakončovateľ prehovoril pre španielsky denník AS. Novinári sa ho pýtali, či si myslí, že sa môže rovnať s Lionelom Messim a Cristianom Ronaldom. „Áno, myslím si to. A viem, že čoskoro na tom budú rovnako aj ďalší futbalisti. To, čo majú, mám aj ja a užívam si to.“

„Viem ale, že môžem byť lepší. Chcem sa zlepšovať. Chcem vyhrávať a prajem si, aby som pokračoval vo výkonoch, tak ako doteraz,“ pokračoval hráč, ktorého eminentne lanárila Barcelona, ale nakoniec sa rozhodol ostať na Wanda Metropolitano.

„Sú rozdielne spôsoby sledovania futbalu. Je logické, že som iný futbalista ako Cristiano, Messi, Neymar či Mbappé. Nebudem dávať 50 gólov, ale som pripravený tímu pomáhať v ofenzíve a pracovať pre mužstvo,“ myslí si Griezmann.

Hviezde Atlética sa nepáči, že FIFA vybrala do užšieho výberu ocenenia The Best Ronalda, Salaha a Modriča. „Nemôžeme urobiť nič. Je to cena FIFA a je hanbou, že nie je nominovaný majster sveta,“ zakončil „Griezzy“.