Main Content

Salah, Mbappé a Neymar: Real Madrid zháňa pol miliardy eur!

sobota, 15. september 2018 14:51 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Real Madrid neprišiel v Cristianovi Ronaldovi iba o veľkú futbalovú osobnosť, ale taktiež aj o veľký marketingový artikel. Šéfovia Los Blancos vytrvalo pracujú na tom, aby do mužstva prišla nová svetová megahviezda.

Real Madrid je pripravený rozohrať veľkú prestupovú hru, informuje o tom bulvárny plátok Don Balón, ktorý zverejnil článok, podľa ktorého je prezident Merengues Florentino Perez ochotný zohnať veľký balík peňazí, aby mohol investovať do nových posíl.

„Florentino Perez pracuje na dohode, ktorá by mala Realu Madrid priniesť viac ako pol miliardy, pričom väčšinu tejto čiastky chce stavebný magnát investovať do svetovej megahviezdy,“ píšu španielski novinári.

„Časť peňazí bude využitá na rekonštrukciu Santiago Bernabeu, avšak zvyšok pôjde na futbalistu, ktorý by mal priniesť do španielskeho hlavného mesta takú marketingovú silu ako Cristiano Ronaldo,“ tvrdí Don Balón.

Úradujúci víťaz Ligy majstrov má mať na lane tri hlavné prestupové ciele – brazílskeho útočníka Neymara z Parížu Saint-Germain, jeho spoluhráča a aktuálneho majstra sveta Kyliana Mbappého a liverpoolsky objav z minulej sezóny Mohameda Salaha.