Main Content

Rysuje sa prestup desaťročia: FC Barcelona ide po Harrym Kaneovi!

sobota, 15. september 2018 14:34 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie skončilo pred dvoma týždňami a zimné je ešte veľmi ďaleko. To ale svetovým médiám nebráni v tom, aby špekulovali o najrôznejších transferoch.

Španielsky denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie španielskeho majstra FC Barcelona začalo obzerať po nasledovníkovi Luisa Suareza. „Uruguajčan v januári dovŕši už 32 rokov a kluboví šéfovia pozorne sledujú, či výkony El Pistolera nemajú klesajúcu tendenciu,“ informujú španielski novinári.

Náhrada za uruguajskú megahviezdu nejednému futbalovému fanúšikovi vyráža dych. „Barcelona by rada priviedla Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur. Malo by ísť o veľkú investíciu, ktorá sa Kataláncom vráti v priebehu rokov,“ tvrdí Don Balón.

V súvislosti s anglickým reprezentačným kapitánom sa doteraz spomínal predovšetkým Real Madrid, ale situácia by sa podľa všetkého mohla vyvinúť inak. „Barcelona by sa mala do prestupovej hry o Kanea zapojiť počas budúceho leta.“

Či sa jedná o Real Madrid alebo o Barcelonu, nič to nemení na tom, že Tottenham Hotspur neplánuje Harryho Kanea predať. Ak by k jednaniam naozaj došlo, očakáva sa, že Spurs budú pýtať minimálne 220 miliónov eur.