Main Content

Lukaku o Mourinhovi: Nechápem, prečo ľudia nenávidia to, že sa nepretvaruje

piatok, 14. september 2018 12:15 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Okolo trénera Manchestru United Josého Mourinha bolo v uplynulých týždňoch príliš veľa negativity. Nepáči sa to belgickému kanonierovi Romeluovi Lukakuovi, ktorý sa svojho manažéra zastáva.

José Mourinho je prostoreký, čo sa väčšine verejnosti nepáči. Následne je portugalský kormidelník Manchestru United terčom veľkej kritiky a médiá ho dostávajú pod tlak. Svedčia o tom aj slová, ktorými Mourinho zakončil tlačovú konferenciu po prehre s Tottenhamom (0:3). „Rešpekt, rešpekt, rešpekt.“

Veľká kritika na pleciach The Special One sa nepáči útočníkovi Red Devils Romeluovi Lukakuovi, ktorý sa neváhal svojho manažéra zastať. „To, čo sa mi na ňom páči je, že keď je nahnevaný, viete, že je nahnevaný. Keď je spokojný, viete, že je spokojný.“

„Nerozumiem, prečo ho ľudia nenávidia za to, že sa nepretvaruje. Keď je na mňa nahnevaný, viem o tom a snažím sa konať tak, aby bol s mojou prácou opäť spokojný,“ cituje belgického reprezentačného útočníka BBC's Football Focus.

„Niekedy sme my hráči príliš spohodlnení. Môj vzťah s Mourinhom je v pohode. Vie ma rozosmiať, je to rodinný typ. Bojuje za svojich hráčov, je priamočiary. Nepotrebuje klamať ohľadom svojich názorov a pocitov. Ľudia by to mali oceniť,“ zakončil 25-ročný robustný bombardér.