Main Content

Juventus Turín hrá veľkú hru: Na lane sú Pogba a Marcelo!

piatok, 14. september 2018 11:59 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Juventus Turín v letnom prestupovom období získal hviezdneho Cristiana Ronalda. Stará Dáma nemieni zaspať na vavrínoch a začala pracovať na príchode ďalších hviezdnych mien.

Ešte ani poriadne nedoznelo letné prestupové obdobie a už sa hovorí o transferoch, ku ktorým by mohlo dôjsť o polroka, respektíve o rok. O najväčší letný obchod sa postaral Juventus Turín, ktorý za 100 miliónov eur získal Cristiana Ronalda z Realu Madrid.

Aj v tomto prípade bude reč o talianskej Starej Dáme, aktuálne najlepšom talianskom futbalovom klube. Portál Tuttosport informuje, že čierno-bieli v zákulisí pripravujú veľké futbalové prestupy. „Juventus si brúsi zuby na hviezdu Realu Madrid Marcela a záložníka Manchestru United Paula Pogbu, ktorý chce zmeniť dres.“

„K obom transferom by mohlo prísť v letnom prestupovom okne 2019, klub má o túto dvojicu hráčov naozaj seriózny záujem,“ informujú talianski žurnalisti. Juve sa snažilo brazílskeho reprezentanta Marcela získať už toto leto, ale Biely Balet si jeho služby nakoniec dokázal udržať.

Paul Pogba sa netají tým, že by rád čoskoro opustil Manchester United. V súvislosti s jeho osobou sa hovorilo hlavne o FC Barcelona, ale návrat na miesto, kde bol úspešný a prerazil do veľkého futbalu, by preňho mohol byť taktiež zaujímavý. Žiadna zo zainteresovaných strán vzniknuté šumy doposiaľ nekomentovala.