Main Content

Marco Asensio chce zmenu. Vyhovie mu Real Madrid?

štvrtok, 13. september 2018 11:12 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Asensio
Marco Asensio | zdroj: TASR

Marco Asensio sa v posledných mesiacoch teší medzi fanúšikmi Realu Madrid veľkej obľube. V kádri Bieleho Baletu si v mladom veku vydobyl dôležité miesto. Otvorene hovorí o zmene, ktorú by rád podstúpil.

Útočník Realu Madrid Marco Asensio dal o sebe naposledy vedieť parádnym gólom do siete Chorvátska v Lige národov. Španieli vyhrali 6:0 a pod koučom Enriquem zahájili úspešnú novú etapu. Španielsky kanonier prehovoril pre denník ​Marca o tom, čo mu behá po rozume v tomto období.

„Nechcem zakončiť moju kariéru tým, že budem nosiť číslo 20. To hádam vysvetľuje všetko o tom, ako sa cítim,“ začal bývalý hráč Mallorcy. Priznal, že by rád na svojom chrbte nosil v bielom drese Realu Madrid iné číslo.

„Či by som zmenil svoje číslo? Jasné, uvidíme, čo sa s tým bude dať urobiť.“ Povrávalo sa, že Asensio zdedí číslo po Cristianovi Ronaldovi, ktorý odišiel do Juventusu Turín, ale sedmičku dostal kanonier Mariano Diaz, ktorý prišiel z Olympiqueu Lyon.

„Tlak v Reale Madrid je niečo, čo som predtým v Mallorce nezažil,“ zakončil Asensio, od ktorého sa pod vedením kouča Julena Lopeteguia čaká jediné – góly.