Main Content

Lobotka + Neymar? Po lete to nie je vylúčené!

štvrtok, 21. jún 2018 15:17 | Autor: Martin Gregor

Lobotka, Neymar
Lobotka, Neymar | zdroj: TASR

Stanislav Lobotka sa vďaka úspešnej sezóne v Celte Vigo stal jedným z najžiadanejších stredopoliarov sveta.

23-ročný slovenský reprezentant, ktorého výkupná klauzula v zmluve so španielskym celkom predstavuje 50 miliónov eur, je už dlhšiu dobu spájaný s viacerými poprednými klubmi. Po tom ako sa hovorilo o interese Interu Miláno a následne Neapolu, sme vás včera informovali, že sa ocitol aj v hľadáčiku Arsenalu Londýn. No to nie je všetko.

Portál Football Espana najnovšie píše, že Lobotka by mohol posilniť miliardársky Paríž .St. Germain, v ktorom pôsobí najdrahší hráč planéty Neymar.

Samotný Lobotka pritom už viackrát naznačil, že sa prípadnému odchodu z Celty Vigo nebráni, pretože má rád nové výzvy a zjavne sníva o pôsobení v klube s najvyššími ambíciami. Podmienkou je ale to, aby pravidelne hrával a klub s ním počítal do základnej zostavy.

Ak by sa prestup rodáka z Trenčína do PSG uskutočnil, treba ešte dúfať, že sa špekulácie o odchode Neymara z Parku Princov do Realu Madrid nenaplnia. No keby aj, v Paríži nájde ešte mnoho ďalších hviezdnych spoluhráčov, ktorých cieľom v budúcej sezóne bude najmä útok na trofej Ligy majstrov.