Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (8.6.): Kucka sa vyjadril k AC Miláno

piatok, 8. jún 2018 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Juraj Kucka
Juraj Kucka | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann sa stále nerozhodol

Francúzsky útočník Antoine Griezmann prehlásil, že stále rozmýšľa o svojej ďalšej budúcnosti, no doposiaľ sa nerozhodol. Informácie priniesol denník Marca. Oporu Atlética Madrid má lanáriť hlavne Barcelona.

United alebo Čína?

Ospevovaný Talisca sa podľa portugalského denníka O Jogo rozhoduje, či prestúpi do Manchestru United alebo do čínskej najvyššej súťaže. Talisca zažil skvelý ročník v Benfice Lisabon a takmer určite zmení toto leto dres.

Kucka nikam nepôjde

Juraj Kucka pre televíziu Markíza povedal, že by sa návratu do AC Miláno nebránil, ale jeho odchod z Turecka podľa všetkého nie je na programe dňa. Potvrdil to hráčov agent Karol Csontó, ktorý prehlásil, že s Kuckom sú v Trabzonspore veľmi spokojní a rátajú s ním aj na ďalšie obdobie.

Londýnsky súboj o Seriho

O Jeana Michalea Seriho z OSG Nice sa nezaujíma už len londýnska Chelsea, ale aj jej mestský rival West Ham United. Podľa denníka The Sun stále nie je jasné, kam tento perspektívny stredopoliar v letnom transferovom okne odíde.

Rýchle správy:

TOTTENHAM: Real Madrid stratil nádej na získanie trénera Tottenhamu Mauricia Pochettina (Marca)

AJAX AMSTERDAM: Talentovaný obranca Ajaxu Matthijs De Ligt by mohol zmeniť dres za 48 miliónov libier. (The Sun)

LIVERPOOL/EVERTON : Liverpool a Everton bojujú o záložníka  Xherdana Shaqiriho zo Stoke City. (The Times)

LIVERPOOL: Prestup ospevovaného Nabila Fekira z Lyonu do Liverpoolu je na spadnutie (Daily Mirror)

CHELSEA: Real Madrid a Chelsea majú rokovať o odchode trénera Antonia Conteho do Španielska . (Daily Mirror)

MANCHESTER CITY/ SSC NEAPOL: Neapol požaduje za žiadaného stredopoliara Jorginha minimálne 60 miliónov libier. Citizens toľko dať nechcú.  (The Times)

BARCELONA/ WATFORD: Watford chce získať Gerarda Deulofeua z Barcelony natrvalo. Katalánci by mohli zarobiť 9 miliónov eur. (The Sun)