Main Content

Slovan sa údajne zaujíma o útočníka Olympiakosu Pireus

piatok, 8. jún 2018 10:50 | Autor: Martin Gregor

Futbalový klub Slovan Bratislava by podľa informácií portálu informer.rs mohol posilniť útočník Olympiakosu Pireus.

V článku, ktorý bol na tejto stránke zverejnený koncom mája, sa uvádza, že grécky veľkoklub Olympiakos Pireus nemá v budúcej sezóne v pláne využiť služby Srba Uroša Durdevića, ktorý prišiel do Olympiakosu pred uplynulým ročníkom z Partizanu Belehrad.

24-ročný srbský útočník je teda na predaj a v súvislosti s jeho menom sa spomína aj Slovan Bratislava, ktorý skončil v uplynulej sezóne Fortuna ligy druhý s 5-bodovou stratou za Spartakom Trnava.

Belasí, ktorí v budúcej sezóne budú chcieť pokrstiť nový štadión ziskom majstrovského titulu, by podľa uvedeného zdroju mohli mať záujem získať bývalého srbského mládežníckeho reprezentanta formou hosťovania s opciou na trvalý prestup, alebo jeho priamou kúpou.

Durdevič strelil vo farbách Olympiakosu vo všetkých súťažiach dokopy 5 gólov, potreboval na to 30 zápasov. Väčšinou však zasiahol do hry ako náhradník až v druhom polčase.

Herne upútal najmä v sezóne 2016/2017, v ktorej v drese Partizanu strelil v 28 ligových zápasoch 24 gólov. Portál transfermarkt odhaduje trhovú cenu rodáka z Belehradu na 3 milióny eur.