Main Content

Zidane chce Milana Škriniara

štvrtok, 31. máj 2018 10:57 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar, Real Madrid
Milan Škriniar, Real Madrid | zdroj: TASR

Je nepredajný, znie z Interu Miláno. Nikam sa nechystám, odkazuje Milan Škriniar. Napriek tomu sa deň čo deň objavujú nové špekulácie o možnom prestupe jedného z najlepších stopérov sveta.

Medzi záujemcov o služby Milana Škriniara sa po bok manchesterských gigantov Manchestru City a Manchestru United podľa správ z Talianska zaradil už aj najlepší tím súčasnosti, víťaz štyroch trofejí Ligy majstrov za posledných 5 rokov, Real Madrid.

Milánčanom, ktorí už stihli odmietnuť ponuky klubov z Manchestru, údajne môže Real ponúknuť za 23-ročného Slováka až 60 miliónov eur.

Vyhliadnuť si ho mal samotný Zinedine Zidane, ktorý by mal rád v tíme tretieho špičkového stopéra, ktorý by mohol sekundovať Sergiovi Ramosovi a Raphaelovi Varanovi.

Ak by Realu nevyšiel pokus o získanie slovenského reprezentanta, v hre by mali byť ešte Alessio Romagnoli z AC Miláno či duo hráčov konkurenčného Atletica Madrid José Maríza GiménezLucas Hernández.

Pokiaľ ide o samotného Škriniara, volaniu najlepšieho klubu súčasnosti by sa odolávalo naozaj ťažko a to napriek jeho vernosti farbám Nerazzurri. Otázne je, aké predstavy by mal so Škriniarom samotný Zidane. Presadiť sa do základnej zostavy Realu Madrid, čo by znamenalo takmer nemožné vytlačenie Ramosa, alebo tiež skvelého Varaneho, by bol totiž ťažký oriešok aj pre hráča jeho kvalít.