Main Content

O Lobotku sa zaujímajú veľké kluby z Anglicka a Talianska, prezradil jeho agent

piatok, 18. máj 2018 10:37 | Autor: Martin Gregor

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka | zdroj: TASR

Nielen Milan Škriniar by mohol toto leto prestúpiť do futbalového veľkoklubu.  Jeho reprezentačný kolega Stanislav Lobotka zaujal v prvej sezóne v La lige natoľko, že oňho prejavujú záujem slávne kluby z Talianska a Anglicka.

O možnom prestupe Stanislava Lobotku z Celty Vigo hovoril v rozhovore pre portál sport.sk agent Branislav Jašurek, ktorý prezradil, že o nášho reprezentanta prejavujú záujem anglické a talianske kluby.

„Je spokojný tam, kde je. Evidujeme však záujem. Ak by sa podarilo, aby to bol klub, ktorý by sedel aj jeho hre a bol by aj v Lige majstrov, tak sa prípadnému prestupu nebránime,“  skonštatoval Jašurek pričom dodal, že pravdepodobnosť, že sa počas leta udeje prestup je 50:50.

Pokiaľ ide o anglické kluby, Jašurek na 100% vylúčil možnosť prestupu do Manchestru City či Manchestru United, hoci poznamenal, že herný štýl, ktorý preferuje Pep Guardiola, by mu mohol sedieť.

Nakoľko podmienkou možného transferu je, aby Lobotkov nový zamestnávateľ hrával v Lige majstrov, do úvahy z Anglicka a Talianska prichádzajú ešte FC Liverpool, Tottenham Hotspur, Juventus Turín, SSC Neapol, AS Rím a jeden z dvojice Inter Miláno – Lazio Rím  (rozhodne sa v poslednom kole Serie A).  

Už dlhšie je známe, že podľa vynovenej prestupovej klauzuly v zmluve Stanislava Lobotku s Celtou Vigo musí jeho potenciálny záujemca zaplatiť Celte minimálne 50 miliónov eur.