Main Content

Hlasy Ramsayho, Šatana a hráčov po zápase s Lotyšskom

sobota, 21. apríl 2018 08:50 | Autor: TASR

Craig Ramsay
Craig Ramsay | zdroj: TASR

Slovenskí hokejoví reprezentanti zvíťazili v piatom zápase záverečnej prípravy pred MS nad Lotyšskom 4:1. Prečítajte si hlasy hráčov a trénera Ramsayho po zápase.

hlasy:

Craig Ramsay, tréner SR: "Bol to dobrý výkon z našej strany a je to pre nás cenné víťazstvo. Snažili sme sa držať puk v útočnom pásme, čo sa nám v mnohých fázach darilo. Bolo naším zámerom tvoriť hru a diktovať tempo. Musíme však hrať koncentrovane celých 60 minút a nenechať sa tak často vylučovať."

Miroslav Šatan, generálny manažér tímu SR: "Počas zápasu sme kontrolovali hru a aj keď tam boli viaceré vylúčenia, viaceré aj zbytočné, pri tomto výsledku nám to neuškodilo. Aspoň sa mohli viac dostať do hry hráči, ktorí hrávajú najmä v oslabeniach."

Michel Miklík, ktorý nastúpil na stý zápas v reprezentácii SR: "Je pekné odohrať toľko zápasov. Nikdy som si nemyslel, že dosiahnem takúto métu. Každý gól poteší, v reprezentácii to platí dvojnásobne. Zápas sme si užívali, divákov sme potešili peknými akciami."

Dávid Bondra, strelec 4. gólu: "Som veľmi rád, že som dal svoj prvý gól v reprezentácii. Videl ho aj môj otec, ktorý tu bol a viem, že je na mňa hrdý. Podstatné však bolo, že sme vyhrali. Zajtra je ďalší zápas, na ktorý sa musíme pripraviť."