Main Content

Január na TV Dajto: Mesto ovládané neľútostnými gangmi či výstredný génius

streda, 3. január 2018 15:00 | Autor: Martin Gregor

Január na TV Dajto
Január na TV Dajto | zdroj: TV Dajto

Mesto ovládané neľútostnými gangmi či výstredný génius z Oddelenia vnútornej bezpečnosti vytvára jednotku zvanú Škorpión. Dajto TV ponúka v januári zaujímavé tituly.

Mesto ovládané neľútostnými gangmi a korupciou má poslednú nádej!

Producent seriálu Mentalista Bruno Heller tentokrát nazrel do ulíc temného Gotham City – mesta, ktoré stvorilo Batmana na strane dobra a desiatky zločincov na strane zla. Seriál od Warner Bros. a DC Entertainment odhaľuje pôvod najväčší ch superhrdinov našich čias a posvietil si na obdobie pred Batmanom. Tak teda neváhajte a vyberte sa s nami v premiérových epizódach 2. série do legendárneho Gothamu v čase, keď si ešte mladý Bruce Wayne neobliekal pod rúškom tmy oblek slávneho Batmana a James Gordon bol ešte mladým začínajúcim idealistickým detektívom. Spoznajte Gotham, v ktorom vyrastá neslávne známy Tučniak či pôvabná Catwoman...

Gotham: Vojna gangov II. – od pondelka do štvrtka o 22:30 na Dajto (od 8. 1. 2018)

Keď na zločin iba sila nestačí, prichádzajú oni!

Výstredný génius Walter O’Brien a jeho tím vydedencov sú najatí federálnym agentom Cabeom Gallom z Oddelenia vnútornej bezpečnosti, aby vytvorili jednotku zvanú Škorpión. Ich úlohou je chrániť bezpečnosť obyčajných ľudí pred komplexnými technologickými rizikami z celého sveta. Členmi tímu sú okrem O’Briena, ktorý má IQ 197 a patrí tak medzi najinteligentnejších ľudí na svete, aj Sylvester Dodd – „ľudská kalkulačka“ a expert na štatistiku, Happy Quinn – „mechanický zázrak“ a jediný génius ženského pohlavia, a Toby Curtis – prvotriedny psychiater a expert na ľudské správanie. Za komunikáciu s reálnym svetom a tlmočenie požiadaviek do „jazyka géniov“ je zodpovedná Paige Dineen, bývalá čašníčka, starajúca sa o mimoriadne nadaného syna Ralpha. Tím géniov jej, okrem iného, pomôže porozumieť mysleniu jej potomka. Pozrite si aj vy premiérovú 2. sériu príbehu, ktorý bol inšpirovaný skutočnosťou o géniovi a jeho tíme chrániacom Ameriku pred kyberhrozbami.

Škorpión II. – každú sobotu a nedeľu o 17:30 na Dajto (od 13. januára 2018)