Main Content

Branko Radivojevič podpísal zmluvu s Atlant Mytišči

pondelok, 8. august 2011 14:00 | Autor: TASR

Slovenský hokejový útočník Branko Radivojevič po odchode z klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Spartak Moskva podpísal zmluvu s konkurenčným klubom Atlant Mytišči.

Informuje o tom oficiálna stránka Atlantu. Tridsaťročný slovenský krídelník podpísal kontrakt na jeden rok. "So Spartakom som sa nedohodol na zmluve. Chcel som však zostať v KHL, pretože táto liga sa mi veľmi páči a jej úroveň v mojich očiach rastie. Som veľmi rád, že aj naďalej môžem hrať v blízkom okolí Moskvy. Atlant bol mojou prvou voľbou, pretože v klube je niekoľko mojich bývalých spoluhráčov zo Spartaka - Upper, Musatov, Levandovskij, Kočnev, Bajev a Rybakov," cituje oficiálna stránka Atlantu Mytišči Radivojeviča.

Bývalý kapitán Spartaka Moskva sa spolu s rodinou v najbližšom období presťahuje bližšie k sídlu klubu z predmestia Moskvy. "Som veľmi rád, že budem mať možnosť hrať s hráčmi, ktorí majú skúsenosti z NHL, Alexejom Kovaľovom a Nikolajom Žerdevom. S nimi môže Atlant pomýšľať na najvyššie priečky," poznamenal Radivojevič a prezradil, že už v pondelok popoludní absolvuje tréning pod vedením švédskeho trénera Bengta-Akeho Gustafssona.

Odchovanec trenčianskeho hokeja odohral za Spartak Moskva spolu 159 duelov v základnej časti KHL, v play-off pridal ďalších 19 zápasov.

© WEBNOVINY