Main Content

Liverpool pracuje na veľkej posile: Motor monackej zálohy na Anfield?

piatok, 9. marec 2018 08:41 | Autor: Jakub Vaverka

Thomas Lemar
Thomas Lemar | zdroj: © TASR

Liverpool sa vo veľkej miere v letnom prestupovom období zaujímal o francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara, avšak neúspešne. Teraz by mohla byť situácia iná.

22-ročný stredopoliar Thomas Lemar bol na odchode z AS Monako už počas minulého leta, pričom Arsenal za jeho služby ponúkal vyše deväťdesiat miliónov eur, ale nakoniec si ho Kniežatá udržali. Po konci prebiehajúceho ročníka to už ale platiť nemusí.

„Liverpool je veľmi blízko k získaniu francúzskeho reprezentanta Thomasa Lemara z AS Monako. The Reds v posledných týždňoch urobili dôležité kroky k tomu, aby tohto futbalistu získali,“ informuje francúzsky magazín Le 10 Sport.

„Monako je pripravené po sezóne Lemara predať, pričom Liverpool nie je ďaleko od uzavretia dohody s týmto klubom. Momentálne majú byť v riešení podmienky, za akých ASM svoju hviezdu pustí,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

Liverpool Echo vo februári písal, že Thomas Lemar nie je na zozname posíl trénera LFC Jurgena Kloppa, ale o mesiac neskôr je vraj situácia iná. Dôvodom má byť totiž fakt, že francúzsky záložník by veľmi rád prestúpil na Anfield.