Main Content

Agent Mareka Hamšíka: Góly Juventusu v posledných minútach nie sú normálne

utorok, 6. marec 2018 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

futbalisti Juventusu Turín
futbalisti Juventusu Turín | zdroj: TASRS

Agent Mareka Hamšíka Martin Petráš v médiách prehovoril o komplikovanom boji o majstrovský titul v talianskej Serie A. Momentálne má majstrovské karty v rukách Juventus.

Juventus Turín cez víkend vyhral na pôde Lazia Rím 1:0, keď sa o jediný gól stretnutia postaral v 93.minúte Paulo Dybala. Dovtedy Stará Dáma ani len nevystrelila na bránu. Portál ​Football-Italia na to priniesol reakciu Mareka Hamšíka Martina Petráša.

„Neapol sa nevzdáva, ale prehra po toľkých víťazstvách nepoteší. Nie je ale normálne, že Juventus zas vyhral 1:0, ako vždy po góle v poslednej minúte zápasu,“ rypol si Petráš do najväčšieho konkurenta Partenopei v boji o titul.

Petráš prehovoril okrem iného o domácej prehre SSC s AS Rím (1:4). „Zlé zápasy prídu. Rím trafil bránu Neapola štyrikrát a štyri krát skóroval. Musíme ostať pokojní, cesta je ešte dlhá,“ začal agent najväčšej slovenskej hviezdy.

„Musíme byť pokojní, náš sen žije. Ak Neapol bude hrať ako doteraz, bude ťažké ho poraziť. Azúroví nič nezabalili. Verím, že ich veľká túžba prinesie rozdiel oproti Juventusu, ktorý vyhrával posledné roky,“ zakončil zástupca Mareka Hamšíka.