Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (24.2.)

sobota, 24. február 2018 11:40 | Autor: Martin Gregor

Toni Kroos
Toni Kroos | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Toni Kroos by mohol po štyroch sezónach opustiť Santiago Bernabeu. O jeho služby sa zaujíma Manchester United a Manchester City. V 28 rokoch to môže byť preňho ideálny čas na posledný veľký prestup kariéry.

REAL MADRID: V dnešnom zápase Bieleho baletu s Deportivom Alavés bude Zidanovi chýbať trojica Marcelo, Kroos a Modrić.

ATLETICO MADRID: Čínsky klub Dalian Yifang chce kúpiť z Atletica Madrid dvojicu Yannick Carrasco a Fernando Torres. Podľa trénera Diega Simeoneho nie je na ňom, aby mohol o týchto prestupoch rozhodnúť.

ATLETICO MADRID: Spomínaný čínsky klub Dalian Yifang sa zaujímal aj o služby Nica Gaitána, ktorý však odmietol odchod do tejto futbalovo exotickej krajiny.

FC BARCELONA: Sergi Roberto podpísal s Barcelonou novú zmluvu s platnosťou do konca sezóny 2021/2022. 26-ročný obranca vyhlásil, že chce byť v tíme Kataláncov najdlhšie, ako to len bude možné.

ESPANYOL: Hosťovanie Sergiho Dardera v Espanyole sa zmení na trvalý prestup. Darder musí odohrať za klub z Barcelony ešte tri zápasy. Potom zaňho Espanyol zaplatí Lyonu 8 miliónov eur.