Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.2.)

sobota, 24. február 2018 09:33 | Autor: Martin Gregor

Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po skončení zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Heynckess si nemyslí, že Bayern uvoľní Lewandovského

Jupp Heynckes, tréner Bayernu Mníchov si nevie predstaviť, že by bavorský klub schválil prestup Robera Lewandovského po tom, ako poľský útočník ukončil spoluprácu so svojim agentom Cezarym Kucharskim, ktorý ho zastupoval 10 rokov.

Zahavi nadviazal kontakt s Realom

Podľa portálu Przeglad Sportowy nový agent Roberta Lewandowského Pini Zahavi, ktorý zohral svoju úlohu aj pri prestupe Neymara za rekordných 222 miliónov eur z Barcelony do PSG, už nadviazal kontakt s Realom Madrid v otázke možného prestupu poľského kanoniera.

Guardiola má novú zmluvu

Pep Guardiola sa podľa anglických médií dohodol s Manchestrom City na novom kontrakte s platnosťou do konca sezóny 2020/2021. Podľa novej zmluvy si má prísť na ročný plat vo výške 20 miliónov libier.

Čínsky záujem o hráčov Atlética Madrid

Yannick Carrasco a Fernando Torres sú v centre pozornosti čínskeho klubu Dalian Yifang, kým záujem o služby Nica Gaitana pominul, keďže tento hráč odmietol prestup do tejto futbalovo exotickej krajiny. 

Tottenham sleduje Martiala

Podľa RMC Sport rokovania medzi Manchestrom United a Anthonym Martialom v súvislosti s novou zmluvou zamrzli na mŕtvom bode. Situáciu okolo francúzskej hviezdičky pozorne sleduje Tottenham Hotspur, ktorý by mohol využiť aktuálnu neistú pozíciu Martiala v tíme Red Devils po príchode Alexisa Sancheza.

Barcelona sa už nezaujíma o Fekira

Podľa portálu Sport-English.com sa Barcelona už nezaujíma o Nabila Fekira z Lyonu. Katalánci sa údajne rozhodli, že nepotrebujú ďalšiu posilu do ofenzívy nakoľko majú na týchto postoch dosť kvalitných hráčov.

Kroos v centre záujmu manchesterských gigantov

Toni Kroos je podľa portálu El Confidencial v centre pozornosti Manchestru City a Manchestrtu United. Nemecký stredopoliar je údajne po štyroch rokoch pripravený na novú výzvu v podobe premier League.

Donnarumma do PSG?

Gianluigi Donnaruma z AC Miláno sa podľa portálu AS ocitol v centre pozornosti Parížu St. Germain, kde údajne nie sú spokojní s výkonnosťou Kevina Trappa a Alphonsea Areolu. Za najväčšiu taliansku brankársku nádej sú Parížania údajne ochotní ponúknuť veľké peniaze, ktoré by z Donnarumu mohli spraviť najdrahšieho brankára planéty.

Darmian do Juventusu?

Mateo Darmian je podľa portálu Corriere dello Sport blízko k dohode o letnom prestupe do Juventusu Turín. 28-ročný obranca je od sezóny 2015/2016 hráčom Manchestru United, jeho pôsobenie na Old Trafforde však nenaplnilo očakávania.

United sleduje Seriho (opäť)

Michael Seri je opäť v hľadáčiku Manchestru United, informuje portál Daily Mirror. Stredopoliar Nice by mohol vytvoriť konkurenciu pre Paula Pogbu, ktorý zatiaľ po rekordnom prestupe nedokázal v tíme červených diablov naplniť očakávania doňho vkladané. Serriho výkupná klauzula v zmluve s Nice je 35 miliónov libier.