Main Content

Prestupový zvrat: Chelsea favoritom na získanie Cristiana Ronalda

nedeľa, 28. január 2018 12:02 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: © TASR

Budúcnosť Cristiana Ronalda v Reale Madrid je otázna a denne sa objavujú nové špekulácie spojené s jeho osobou. Najnovšie by sa vraj Portugalčan mohol sťahovať do Chelsea.

Cristiano Ronaldo by už čoskoro mohol opustiť Real Madrid a vrátiť sa do anglickej Premier League. Nie však do Manchestru United, v drese ktorého sa stal jedným z najlepších hráčov na svete, ale prekvapivo do konkurenčnej Chelsea.

„Ronaldo pracuje na tom, aby mohol toto leto odísť zo štadióna Santiaga Bernabeua, pričom by rád posilnil londýnsku Chelsea,“ informuje denník The Sun v svojom tradičnom nedeľnom vydaní.

„Príchod čilského útočníka Alexisa Sancheza na Old Trafford vylúčil možný comeback Cristiana Ronalda do Manchestru United,“ myslia si britskí novinári. Nič to ale nemení na fakte, že CR7 chce Madrid opustiť a anglický futbal ho naďalej láka.

„Chelsea je momentálne favoritom na získanie portugalského reprezentačného kapitána,“ zakončil svoje tvrdenie The Sun. Real vraj chce ponúknuť The Blues Ronalda v rámci výmeny za Edena Hazarda, ale táto možnosť sa anglickému majstrovi nepozdáva.