Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.)

nedeľa, 28. január 2018 11:53 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester City ide po Hazardovi

Sunday Mirror tvrdí, že líder anglickej Premier League Manchester City sa zameral na získanie belgického reprezentanta Edena Hazarda. Za hviezdu konkurenčnej Chelsea Sky Blues údajne ponúknu 150 miliónov libier.

Chelsea chce Enriqueho

The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Chelsea pripravuje na to, že príde o talianskeho trénera Antonia Conteho, ktorý má veľmi zlý vzťah s klubovým vedením. Nástupcom Conteho by sa vraj mohol stať skúsený Španiel Luis Enrique.

Ronaldo do Chelsea?

Daily Star píše, že Real Madrid by rád získal Edena Hazarda z Chelsea, za ktorého by do Londýna poslal hviezdneho Cristiana Ronalda. The Blues ale do tejto výmeny ísť nechcú, i keď ich interes o CR7 údajne rastie.

United idú Bartrovi

Manchester United sa zaujíma o španielskeho obrancu Marca Bartru. Podľa správ Sunday Mirror by vraj stopér Borussie Dortmund mohol odísť do anglickej Premier League počas letného prestupového obdobia.

Real sleduje Pochettina

Real Madrid pozorne sleduje situáciu okolo trénera Mauricia Pochettina. Sunday Mirror informuje, že Biely Balet hľadá náhradu za kritizovaného francúzskeho kouča Zinedinea Zidanea a Pochettino z Tottenhamu je reálnou možnosťou.

Sturridge chce ísť do Talianska

Daniel Sturridge by mohol v závere prestupového obdobia odísť do talianskej Serie A, informuje Sunday Mirror. Anglický zakončovateľ Liverpoolu je vraj blízko k hosťovaniu v talianskom Interi Miláno.