Main Content

Portugalský talent sa topí v problémoch. Okrem párty života čelí aj obvineniu polície

sobota, 27. január 2018 17:08 | Autor: Dávid Lech

Rubén Semedo
Rubén Semedo | zdroj: Twitter

Portugalský futbalový talent hrajúci v Španielsku sa dostal do problémov. Okrem jeho „párty života“ po novom čelí aj obvineniu polície.

Španielsky Villareal v lete minul 14 miliónov eur na príchod novej posily do obrany. Zo Sportingu Lisabon angažoval talentovaného Rúbena Semeda. Stále len 23-ročný futbalista má predpoklady stať sa jedným zo základných pilierov defenzívy elitného európskeho klubu. Všetko však nasvedčuje tomu, že predtým než zažiari, si to bude musieť urovnať v hlave.

Španielskej verejnosti neušiel jeho bujarý „party život“ a rovnako bola na Portugalčana podaná sťažnosť z dôvodu agresívneho správania v jednom z verejných domov. Aby toho nebolo málo, len pár dní dozadu sa vo Valencii dopustil ďalšieho priestupku. Na diskotéke vytvoril nemalú paniku vyhrážkami, v ktorých tvrdil, že je ozbrojený.

Semedo nie je držiteľom zbrojného pasu a polícia voči nemu zniesla obvinenie z nedovoleného ozbrojovania. Doposiaľ nebolo preukázané, že fyzicky dobre stavaný futbalista má skutočne v držbe strelnú zbraň. Podobné incidenty však na portugalského mládežníckeho reprezentanta nevrhajú dobré svetlo. Pomôcť očistiť jeho meno mu môže Juan Llorens, pracovník baru, ktorý podľa informácií thesun.co.uk tvrdí, že hráč „žltej ponorky“ je dobrým klientom a nevidel žiadnu zbraň.