Main Content

Chystá sa výmena storočia? Real chce obetovať Ronalda, aby získal Neymara

nedeľa, 14. január 2018 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid
Neymar a Real Madrid | zdroj: TASR

Aktuálna situácia v Reale Madrid nie je optimálna, preto chce klubové vedenie na situáciu reagovať. Merengues sa vraj zamerali na Neymara z PSG, pričom opačným smerom by mohol odísť Ronaldo.

Realu Madrid sa v tejto sezóne nedarí, zatiaľ čo konkurenčná Barcelona prosperuje. Kataláncom sa darí herne, vedú ligu a podarilo sa im priviesť hviezdneho Coutinha z Liverpoolu. Vedeniu Merengues sa to nepáči a chce reagovať.

„Real Madrid by mohol použiť Cristiana Ronalda ako súčasť dohody s Parížom Saint-Germain, ktorá by mala viesť k získaniu Neymara,“ informuje Cadena SER. Je všeobecne známe, že prezident Realu Florentino Perez je veľkým fanúšikom N10 a rád by ho mal vo svojom klube.

„Florentino Perez chce priviesť hviezdneho Brazílčana do svojho mužstva, pričom Los Blancos budú zrejme čakať do skončenia MS 2018 v Rusku, aby videli, ako sa vyvinie situácia na prestupovom trhu,“ tvrdí španielsky zdroj.

„Perez je až posadnutý Neymarom, preto je ochotný obetovať hviezdneho Cristiana Ronalda,“ domnievajú sa španielski novinári. Faktom je, že PSG by získalo veľkú hviezdu v podobe CR7 a k tomu tučný finančný balík. Na druhej strane, zatiaľ čo Cristiano má už 32 rokov, Neymar má len 25 a najlepšie roky kariéry ešte len pred sebou.