Main Content

Toni Kroos šokoval: Aký je cieľ Realu Madrid v tejto sezóne?

nedeľa, 14. január 2018 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

Toni Kroos, Gareth Bale
Toni Kroos, Gareth Bale | zdroj: © TASR

Real Madrid včera doma prekvapujúco prehral s Villarrealom 0:1. Nemenej prekvapivé boli pozápasové slová nemeckého záložníka Toniho Kroosa.

Real Madrid opäť sklamal, na vlastnom štadióne ani raz neskóroval a prehral s Villarrealom najtesnejším rozdielom 0:1. Ak dnes Barcelona porazí San Sebastián, získa na svojho úhlavného nepriateľa náskok neuveriteľných devätnásť bodov.

Situácia v hlavnom meste Španielska nie je ideálna, uvedomujú si to aj hráči. Po zápase priniesla slová stredopoliara Toniho Kroosa televízia BeIN Sports. „Musíme sa sústrediť na to, aby sme sa kvalifikovali do budúcej sezóny Ligy majstrov. Musíme rozmýšľať o našej aktuálnej pozícii.“

„Myslím si, že práve umiestnenie v top štvorke by malo byť naším cieľom po zvyšok tejto sezóny. Šestnásť bodov, ktoré strácame na čelo je naozaj priepastných. Podľa mňa by sme mali rozmýšľať len nad ďalším zápasom, nad ničím iným,“ nešetril kritikou nemecký reprezentant.

„Musíme začať zbierať body. To nám dovolí hovoriť aj o smelších plánoch ako len o umiestnení v top štvorke,“ zakončil Kroos. Faktom je, že forma Bieleho Baletu je skutočne mizerná a ak bude pokračovať, Merengues sa veľmi rýchlo môžu ocitnúť mimo najlepšiu štvoricu La Ligy.