Main Content

Ohlasy svetových médii na senzačný triumf Slovákov: Takto reagovali v Kanade, USA, Švédsku a Česku!

piatok, 29. december 2017 09:24 | Autor: TASR

Ohlasy médií na triumf Slovenska nad USA
Ohlasy médií na triumf Slovenska nad USA | zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti do 20 rokov šokujúco zvíťazili na svetovom šampionáte nad obhajcami zlatej medaily a zároveň domácim výberom USA 3:2. Prečítajte si reakcie svetových médií na prvé veľké prekvapenie majstrovstiev sveta. 

Ohlasy médií na zápas hokejových MS do 20 rokov USA - SR (2:3):

iihf.com: "Brankár Durný bol rozdielovým mužom zápasu. Aj vďaka jeho skvelým zákrokom Slováci šokovali USA a zvíťazili 3:2."

hokej.cz: "Senzácia. Slováci zdolali obhajcov zlata Američanov."

idnes.cz: "Slováci zdolali USA 3:2. Rozhodol o tom v čase 57:52 útočník Samuel Buček, predtým dvakrát skóroval Filip Krivošík. Američania mali streleckú prevahu, ale Romana Durného prekonali len dvakrát. Slováci zdolali americkú dvadsiatku prvýkrát od januára 2009, keď proti nej uspeli vo štvrťfinále MS v Kanade."

aftonbladet.se: "Američania prestrieľali Slovákov v pomere 45:25, dramatický záver však patril súperovi, ktorý zvíťazil 3:2."

torontosun.com: "Veríte na zázraky? Prvý z nich sa na juniorskom svetovom šampionáte v Buffale stal na úkor domácich Američanov. O obrovský šok sa postarali mladí Slováci, ktorí obhajcov titulu zdolali 3:2."

tsn.ca: "Slováci sa postarali o prvú senzáciu na prebiehajúcich MS do 2O rokov. Otázkou zostáva, čo táto prehra urobí s obhajcami zlata pred zámorským derby s Kanadou."