Main Content

Real Madrid kontaktoval agenta Kevina De Bruynea

sobota, 2. december 2017 11:44 | Autor: Martin Gregor

Kevin de Bruyne, Real Madrid
Kevin de Bruyne, Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid sa po nevydarenom začiatku sezóny obzerá po možnostiach, ako skvalitniť svoj káder v dôležitejšej druhej polovici ročníka.

Anglická verzia španielskeho denníku AS včera informovala o tom, že Real Madrid kontaktoval agenta Kevina De Bruynea, aby s ním prebrali možnosti, ako zlákať belgickú hviezdu na Santiago Bernabeu.

Ku kontaktovaniu De Bruyneovho agenta Patricka de Kostera viedlo Real presvedčenie o tom, že mužstvo Bieleho baletu sa musí posilniť, ak chce v tomto ročníku bojovať o trofeje v domácej súťaži a Lige majstrov.

AS však zároveň priznáva, že snaha Realu získať hviezdu Manchestru City bude zrejme neúspešná. De Bruyne je aktuálne presvedčený, že Manchester City je preňho ideálne miesto na zotrvanie, pričom sa očakáva, že čoskoro na Etihad Stadium podpíše novú ešte lukratívnejšiu zmluvu, hoci tá súčasná končí až v roku 2021. Jeho spoluhráč David Silva tak už učinil a aj to je znakom toho, že v City pod vedením Pepa Guardiolu funguje všetko ako má.

De Bruyne, ktorý stále máta fanúšikov Chelsea (Belgičan bol hráčom Chelsea v sezóne 2013/2014, no nedodával dostatok šancí a tak z klubu odišiel), sa vypracoval na jedného z najlepších futbalistov sveta. V tejto sezóne má na konte po 20 stretnutiach 5 gólov a 10 asistencií a patrí medzi hlavné skladačky Guardiolovho mužstva, ktoré sa uchádza nielen o titul v Premier League, ale aj o trofej Ligy majstrov.

26-ročný rodák z Drongenu má podľa portálu transfermarkt hodnotu 75 miliónov eur, no vzhľadom na prestupové čiastky z leta 2017 sa dá očakávať, že jeho možný prestup, ktorý je síce veľmi nereálny, by vyšiel možno aj na dvojnásobok tejto sumy.