Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po ďalšom víťazstve Slovana na domácom ľade

streda, 29. november 2017 09:21 | Autor: TASR

Eduard Zankovec
Eduard Zankovec | zdroj: TASR

Hokejisti Slovana Bratislava zakončili päťzápasovú domácu sériu v KHL tesným víťazstvom 1:0 nad Admiralom Vladivostok. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase:

Jakub Štěpánek, brankár Slovana, prvá nula v sezóne: "Ťažký zápas, druhý počas dvoch dní. Už sme chvíľami ťahali nohy. Bolo to také úporné, našťastie sme to na konci ubránili a vyhrali sme. Veľa som toho v noci nenaspal, pomohlo mi, že som si pospal aj poobede a nakoniec som sa cítil ešte lepšie ako v pondelkovom zápase. Keby som povedal, že nám v domácej sérii 12 bodov z maximálneho počtu 15 nestačí, bol by som asi nenažraný. Dvanásť bodov je super."

Marek Viedenský, útočník Slovana: "Bol to veľmi ťažký zápas, od prvej minúty až do poslednej. Tímy hrali 'hore-dole hokej', pre oko divákov to bol fajn. Možno tam bolo pár hluchých momentov. Vďaka jednému gólu a vynikajúcemu výkonu Jakuba Štěpánka sme vyhrali. Dva zápasy za dva dni som hral naposledy v reprezentácii, zvykol som tak hrať aj v zámorí v juniorke a AHL, v KHL to však nie je zvyčajné."

Eduard Zankovec, tréner Slovana: "Bol to náročný zápas. Po strelenom góle sme sa v tretej tretine viac stiahli do obrany, záverečných 10 minút bolo ťažkých, ale bránili sme dobre, zblokovali sme množstvo striel. Predviedli sme dobrý výkon v oslabeniach a výborne nám zachytal náš brankár. Admiral mal dostatok šancí, ale brankár nás podržal."

Fredrik Stillman, tréner Admiralu: "V prvom rade by som chcel pogratulovať Slovanu, ktorý bol lepší a zaslúžil si vyhrať. My sme sa nedokázali poriadne sústrediť, mali sme zbytočne veľa hlúpych vylúčení a hrali sme slabo. Mali by sme sa pozrieť do zrkadla. Musíme sa teraz lepšie pripraviť na ďalší zápas."