Main Content

Griezmann sa vyjadril k Manchestru United: Fanúšikovia Red Devils spozorneli!

streda, 22. november 2017 10:58 | Autor: Martin Gregor

Antonie Griezmann - koláž Manchester United
Antonie Griezmann - koláž Manchester United | zdroj: TASR

Francúzsky útočník Antonie Griezmann svojimi vyjadreniami podporuje špekulácie týkajúce sa jeho odchodu z Atlética Madrid.

,,Aj keby som dostal všetko, aby som bol šťastný, stále to neznamená, že jedného dňa neodídem,” napísal Griezmann vo svojej biografii, ktorú nazval ,,Za úsmevom. Život malého princa, vyrozprávaný ním samým.”

Francúz pôsobí v Atléticu Madrid štvrtú a pravdepodobne poslednú sezónu. Už pred týmto ročníkom sa pritom hovorilo o jeho odchode, no vzhľadom na to, že Los Colchoneros dostali ročný zákaz nákupu nových hráčov, rozhodol sa v tíme zostať, aby ho neoslabil v tom najmenej vhodnom momente.

Týmto ústretovým krokom si získal priazeň mnohých fanúšikov, no v lete 2018 bude scenár jeho zotrvania v mužstve Diega Simeoneho pravdepodobne už len utópiou. Griezmann svojimi vyhláseniami sám koketuje s možnosťami, ktoré sa mu núkajú.

,,Ešte som sa nerozhodol, bude to závisieť od viacerých faktorov. Opakujem, že mám rád Atlético, mám skvelého trénera i skvelých spoluhráčov,” cituje jeho slová marca.com.

S menom Griezmann sa najčastejšie spomínajú dva kluby – Manchester United a FC Barcelona. ,,Nič nemôžem vylúčiť. Proti Anglicku nemám nič, až na to počasie. Aj Manchester United je možnosť,” naznačil, kde by mohol v budúcej sezóne pokračovať.

V prípade prestupu na Old Trafford by sa stal nástupcom Zlatana Ibrahimoviča, pre ktorého by mala byť táto sezóna posledná v tíme Red Devils. Ak Griezmanna napokon získa Barcelona, hlasno sa špekuluje o odchode Luisa Suareza.

Podľa výkupnej klauzuly s Atléticom Madrid bude hodnota 26-ročného rodáka z Maconu v letnom prestupovom období rovných 100 miliónov eur.