Main Content

Výpredaj v Reale Madrid: Klub má opustiť až 8 hráčov vrátane dvoch hviezd!

streda, 22. november 2017 10:34 | Autor: Martin Gregor

Výpredaj hviezd v Reale?
Výpredaj hviezd v Reale? | zdroj: TASR

Vedenie Realu Madrid je zvyknuté na úspech. Nič iné sa od klubu, ktorý vyhral tri z posledných štyroch sezón Ligy majstrov, sa ani očakávať nedá.

Aktuálna sezóna Realu Madrid však napriek včerajšiemu vysokému víťazstvu na pôde Apoelu Nikózia (0-6) neprebieha pre Pusinky úplne podľa predstáv. Biely balet je v domácej súťaži zatiaľ až tretí, pričom na vedúcu Barcelonu stráca už 10 bodov. V Lige majstrov si síce zabezpečil postup do osemfinále, no prvú a teda výhodnejšiu pozíciu pred play-off mu ukradol anglický Tottenham Hotspur.

Tréner Zinedine Zidane je preto podľa španielskych médií pod veľkým tlakom. Očakáva sa, že dokáže vyburcovať svoj hviezdny tím pred druhou polovicou sezóny k skvelému finišu a ďalšiemu útoku na ušatú trofej. V Reale zároveň stále veria, že nie je stratený ani domáci titul.

Ešte ďalej zašiel španielsky portál DiaroGOL.com, ktorý informuje, že francúzsky kouč plánuje na Santiago Bernabeu veľký výpredaj hráčov. Odísť z mužstva by ich malo údajne až osem, pričom na zozname sa nachádzajú aj dve veľké hviezdy – Gareth Bale a prekvapujúco aj Chorvát Luka Modrić.

V prípade Balea sa hovorí najmä o nespokojnosti vedenia klubu s tým, že je často zranený. Pusinky by mohli jeho predajom slušne zarobiť (vyše 80 miliónov eur) a prenechať starosti so zdravotným stavom waleskej hviezdy na iný klub. V prípade predaja Modrića by išlo o šokujúce rozhodnutie, z ktorého by nemusel byť veľmi nadšený ani jeho dobrý kamarát Cristiano Ronaldo.

Okrem hviezdnej dvojice by kráľovský klub mali v lete opustiť Kika Casilla, Jésus Vallejo, Achraf HakimiMarcos Llorente. Formou hosťovania by mali aspoň na rok odísť aj Dani CeballosLucaz Vazquez.