Main Content

Kapitán Tottenhamu je nahnevaný: Počul som, že Tottenham bojuje o titul...

utorok, 21. november 2017 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Hugo Lloris
Hugo Lloris | zdroj: TASR

Tottenham Hotspur mal výborný vstup do novej sezóny a vo veľkom sa začalo hovoriť, že bude reálnym ašpirantom na majstrovský titul. Po prehre v derby s Arsenalom je však na čase tieto tvrdenia prehodnotiť.

Kohúti v sobotu na Emirates Stadium proti Arsenalu neodohrali dobrý zápas a po vlažnom výkone prehrali 2:0. Ich mestský rival Chelsea zvíťazila na pôde West Bromwichu 4:0 a preskočila ich v tabuľke. Tottenham je aktuálne na štvrtej priečke, ale rozostupy medzi klubmi sú minimálne a TOP 4 nemá, snáď s výnimkou prvého City, istú nik.

Práve na to sa snažil v rozhovore, ktorý zverejnil portál Goal.com, poukázať brankár Hugo Lloris. „Predtým, ako začneme rozmýšľať o Manchestri City, je potrebné, aby sme ostali v najlepšej štvorke. To je hlavným cieľom nášho klubu.“

„Počul som, že Tottenham bojuje o titul. Bla, bla, bla. Najdôležitejšou vecou pre nás je ostať v lige konzistentní. Posledné dva roky sme boli v TOP 4, musíme na tom stavať. Usadiť klub v týchto miestach a získavať skúsenosti. Stále sme mladí,“ myslí si Llloris, ktorý je jedným z najuznávanejších gólmanov na ostrovoch.

„Budúcnosť nášho klubu bude úspešná, ak si udržíme správnu mentalitu. Je to naším cieľom, ideme krok po kroku. Je pravdou, že proti Manchestru United a Arsenalu sme chceli viac. Nedokázali sme to. Teraz je dôležité zapísať si sériu výhier,“ zakončil skúsený reprezentant Les Bleus.