Main Content

Prestúpi Robert Lewandowski z Bayernu Mníchov do Manchestru United?

streda, 15. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Robert Lewandowski patrí medzí najlepších útočníkov na svete a na futbalovom trhu je o jeho služby stále veľmi veľký záujem. Poľský reprezentant by sa vraj odchodu z Mníchova nebránil.

Pred niekoľkými týždňami bola medializovaná kauza, počas ktorej sa hviezdny útočník Robert Lewandowski dostal do konfliktu s vedením Bayernu Mníchov. Poliakovi sa nepáčila prestupová politika Bavorov, či postoj jeho spoluhráčov, ktorí mu príliš nepomohli v tom, aby získal v uplynulej sezóne zlatú kopačku pre najlepšieho strelca ligy.

V súvislosti s bývalým zakončovateľom Borussie Dortmund sa dlhodobo skloňoval španielsky veľkoklub Real Madrid. Momentálne to vyzerá tak, že by tento ospevovaný bombardér mohol zamieriť do anglickej Premier League. „Nemecký gigant je pripravený predať svojho hviezdneho strelca, na ktorého miesto by mal prísť argentínsky útočník Mauro Icardi z Interu Miláno,“ píše španielsky denník Don Balón.

„Lewandowski je pripravený na novú výzvu, pričom by si veľmi rád zahral v Premier League alebo v Reale Madrid,“ pridáva sa s názorom na Poliakovu budúcnosť regionálny plátok z Veľkej Británie menom Manchester Evening News.

Poľský reprezentant vsietil v tejto sezóne v 21 odohratých zápasoch v klube aj v národnom tíme dovedna 20 gólov, pričom šumy o jeho prípadnom konci v Allianz Arene pomerne ustali. Okrem Manchestru United „Lewyho“ pozorne sleduje aj londýnska Chelsea.