Main Content

FOTOGALÉRIA: Športovci v uletených halloweenských kostýmoch: Neymar, Pánik, Sekera, Bouchardová, Mayweather a ďalší

štvrtok, 2. november 2017 09:57 | Autor: Martin Gregor

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Športové celebrity v uletených halloweenských kostýmoch 2017 | zdroj: Instagram

Halloween je pre športovcov ideálnou príležitosťou ako pobaviť svojich fanúšikov. Aj tento rok zaplavili sociálne siete Instagram a Twitter fotografie známych futbalistov, hokejistov, tenistov či basketbalistov, ktorí si vymysleli tie najuletenejšie kostýmy.

Spomedzi hokejistov upútal najviac útočník Edmontonu Oilers Connor McDavid, ktorý sa zamaskoval ako prezident USA Donald Trump, ktorý je v Spojených štátoch pod paľbou veľkej kritiky, pričom má podľa prieskumov spomedzi všetkých prezidentov v tejto funkcii historicky najnižšiu podporu obyvateľstva. McDavid sa pre voľbu kostýmu ocitol pod paľbou kritiky, ktorú vysvetlil tým, že išlo len o kostým, za ktorým netreba hľadať nič viac. 

Zo Slovákov sa vtipne obliekol Richard Pánik či Andrej Sekera. Ich kostýmy Harryho Pottera, respektíve fanúšikov disco hudby, nájdete v galérii.

Vo futbalovom svete zožal najväčšiu porciu slávy Neymar, ktorý si pripravil priam dokonalý kostým Jokera. Zaujal určite napríklad aj Patrice Evra z ktorého išiel až strach. 

Spomedzi žien sa najväčšia pozornosť ušla nádhernej tenistke Bouchardovej, ktorá je známa tým, že na sociálnych sieťach rada ukazuje svoje dokonalé telo. Blondínka zvolila kostým, v ktorom až nápadne pripomína Pamelu Anderson v období jej najväčšej slávy.

Výbornou voľbou kostýmu sa môžu pochváliť aj ďalšie hviezdy športového sveta - boxer Floyd Mayweather, basketbalisti Stephen Curry či LeBron James, hokejisti Erik Karlsson alebo David Pastrňák. A ďalší ...

Pozrite si celú galériu, určite neoľutujete.