Main Content

Dimitar Berbatov vybral Medzi Messom a Ronaldom: On je kur** najlepší!

piatok, 27. október 2017 11:02 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo, Berbatov, Messi
Ronaldo, Berbatov, Messi | zdroj: TASR

Dimitar Berbatov označil svojho bývalého spoluhráča z Manchestru United za vzorový príklad, ktorý nasledovať, no myslí si, že barcelonská ikona je ešte o niečo lepšia.

Najlepší hráč roka 2017 podľa FIFA Cristiano Ronaldo stále nedosahuje kvality Lionela Messiho. Myslí si to bývalý skvelý útočník Manchestru United Dimirar Berbatov, ktorý povedal, že Messi je jednoducho “ku*** najlepší!”

Berbatov hrával v Manchestri United po boku Ronalda počas sezóny 2008/2009. Potom dnes už 32-ročný Ronaldo prestúpil za vtedy rekordných 94 miliónov eur do Realu Madrid.

,,Ronaldo je brilantný hráč, no Messi je skôr ten typ, ktorý sa mi páči,” vysvetlil Bulhar v rozhovore pre ESPN FC.

,,Mladí hráči sa snažia napodobňovať hráčov ako Ronaldo. Snažia sa napodobniť ich účes, oblečenie, autá, triky… Ja sa im však snažím vysvetliť, ako tvrdo Crstiano Ronaldo trénuje na každom tréningu a aj potom, keď tréning skončí,” vysvetlil a dodal na adresu CR7: ,,Jediné čo chce, je byť najlepší. Všetko ostatné príde až potom.”

O Messim sa vyjadril v ešte väčších superlatívoch: ,,Je ku*** najlepší! Sleduje hru s veľkým prehľadom. Vie skórovať, tvoriť hru, je to kompletný hráč, pravdepodobne najlepší v celej histórii.”